Nimetön

Runoilija Driumphatorius

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 3.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

No, sähläilijähän minä, verbaalinen ilmaisija.Improvisointi on suurin harrastuksistani.
 

Annoin sulle sydämeni,sitä koskaan takas en saanu.
elämäni mukans meni,en vastineeks ees rakkautta saanu.

ainoo syy miksen juokse auton alle, oot sinä
miks yritän ku saat sydämen hajalle,tyhmä minä.

elämäs vois olla paljon asiaa,mut mulla ei oo ku yks
elämä kuin rikkoutunutta lasia.Mul olis yks kysymys.

Voitko mua enää rakastaa?

Selite: 
Nenanas astonur..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot