Salama

Runoilija Driumphatorius

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 3.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

No, sähläilijähän minä, verbaalinen ilmaisija.Improvisointi on suurin harrastuksistani.
 

Ei toivoa elämäni jatkamiselle,
ei liekkiä siellä pirun pimeässä.
Mutta kuin salama kirkkaalta taivaalta,
sinä hyökkäsit näkökenttääni.
Tiedän ettei monikaan usko rakkauteen ensi silmäyksellä.
Minäkään en uskonut ennen…
Mutta sinä näytit minulle että se on mahdollista.

Selite: 
Mitä nyt sanoa? Sananenhan tuli jo tossa runossa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot