Coca-Cola zero

Runoilija Driumphatorius

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 3.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

No, sähläilijähän minä, verbaalinen ilmaisija.Improvisointi on suurin harrastuksistani.
 

paljon rakkautta,zero kärsimystä
paljon rakkautta,zero mustasukkaisuutta
Se on täyttä toiveajattelua ihmiselle.

Selite: 
Inspired by TV
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot