Voitto

Runoilija Driumphatorius

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 3.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

No, sähläilijähän minä, verbaalinen ilmaisija.Improvisointi on suurin harrastuksistani.
 

Sinun löytämisesi oli minulle kuin lottovoitto, yksi kuudesta miljoonasta.
Sinun puheesi on kauniimpaa kuin mikään musiikki.
Sinun halauksesi on lämpimämpi kuin suuret tulivuorenpurkaukset.
Sinun suudelmasi on unelmieni täyttymys.
Sinä.. rakkaampi kuin mikään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkaan löytyminen on todella voitto, nauti siitä.
Lämmin ja hieno runo.

Pidä rakkaastas kiinni... se on parasta mitä sulla ikinä tulee olemaan

 

Käyttäjän kaikki runot