Nimetön

Runoilija Driumphatorius

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 3.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

No, sähläilijähän minä, verbaalinen ilmaisija.Improvisointi on suurin harrastuksistani.
 

On olemassa kaveruus,ystävyys ja rakkaus.

Kaveruus on yhdessä hauskanpitoa.

Ystävyys kahden ihmisen välistä, kaveruutta syvempää luottamusta.

Mutta rakkaus,rakkaus on kuin ikuista ystävyyttä,lopullista yhdessä oloa.Se ei koskaan kuole.

Selite: 
Kirjoitin tuon erääseen ystävänpäivän elokuvaprojektiin,lopputeksteihin.
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana, mielenkiintoinen, hyviä pointteja noista tärkeistä asioista :)

ihan mielenkiintoinen oätkä.
rakkaus vain voi loppua, ystävyys harvemmin.

Hyvää syntymäpäivää.

 

Käyttäjän kaikki runot