-Tyhjään hukkuva.

Runoilija sjamy

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runous on sydämen valumaa...
 

Rakkaani olet vieressäni,
elän ulkoisesti kanssasi,
sisältä hiljaisuudessa,
keskellä sorron,
välissä taivaan ja maan,
uni kaunis antaa aikaa,
haluan muuttaa maailmaa.

Nukkuessa,
saan keskittää ajatukseni,
sinuun, sinuun, sinuun,
vain sinuun,
elän täydellisyyttä vain,
silmät sulkiessani.

Aamulla herään,
kadotan sinut tuskaan.
en ole enää omaitseni,
pysyisit silti kanssani,
muuta minut ennalleni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot