Rakkaudella elämä.

Runoilija sjamy

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runous on sydämen valumaa...
 

Silmien punotus,
ei syy kyynelten,
rauhoitus kemiallinen,
ei ole ajatus realistinen,
murheet unohtuu,
ei poistu,

muutu,
vastassa ruumisarkku,
ei syy satujen,
ei syy elämisen,
totuuden kohtaaminen,
on haaste vaikein,
syy omien tekojen,

hyvä elämä,
tyyli ituhippien,
maailman loppu,
ei niin maaginen,
älä nosta hihoja,
elämä,
on elämisen arvoinen.

Selite: 
Elämää ei pidä pilata helpotuksella.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot