Empatia, tuo paholaisen tuska.

Runoilija sjamy

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runous on sydämen valumaa...
 

Kun mieleen palaa
maailma, joka oli osa
minua, ei enää milloinkaan
saa muistella, ei taakse katsoa.

Anteeksi voin antaa,
turhaa ei ole opetus
elämän, entisen jokapäiväisen,
huudon ja surun
palamisen, rakkauden
kadottaminen.

Nykymaailmassa
sinut voidaan haudata,
vain kertomalla,
on perheesi pulassa.

Kaiken tuon jälkeen
minua, nyt muistuttaa,
yksi asia ei muutakaan,
empatia, tuo paholaisen tuska.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot