Olosuhteen orja.

Runoilija sjamy

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runous on sydämen valumaa...
 

Salaa
taidan rakastaa
en saa sitä sanoa
en voi pilata kaikkea

Ei
en vielä milloinkaan
voi jatkaa kulkua
luokses

Sen
saan kai kertoa
nyt se täytyy
jos aion koskaan

Älä sano sanaakaan
kuuntele tulevaa

En sääli mitään
olenhan

Olosuhteen orja.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot