-Vapauden katse.

Runoilija sjamy

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runous on sydämen valumaa...
 

Teksti niskassasi,
viilleltynä nimeni,
takaasi kohtaa katseeni,
näen peilin,
sut, en itseäni,
kuollut mielessäsi,
siitä kertoo ainoastaan,
arvet kehossasi.

Tiedän sun siinä olevan,
vaikken näöltä tunnista,
muutut toiseksi,
silmissä punainen katse,
hänellä, itse vain yritin selvitä,
en oikealla tavalla,
sekin täytyy peittää,
vaikka ydin on selvää.

Annoit kaikkesi,
minun mieliksi,
se vei näkösi,
silti selviät parhaiten,
menestyt eniten.

Taivas on vahva,
kaunis ja pehmeä,
se muistuttaa mua hetkestä,
syvästä taiteesta,
jota kanssas tein.

Tuo uni,
heijastuu mieleeni,
tekee kaiken kirkkaaksi,
mut, ja sydämeni.

Selite: 
Unet kertovat paljon.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot