Kookalle

Runoilija tinkafur

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.10.2012
Viimeksi paikalla: 8.5.2016 21:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Furry for Life!
 

yön pimeyden häätää
hohde kuonosi karvan
ja kaunis sielu aito
kuka matkaansa saa
otuksen pienen valkoisen
etsiä toista ei enää tarvi
suunnitelmat unohdetut unet
odottivat vain sinua
enää ei tarvi yksin olla
jollekkin olet se
joka tassusi lämpimän saa
:3

Selite: 
~ Kookalle <3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot