Etsintäkuulutus

Runoilija tinkafur

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.10.2012
Viimeksi paikalla: 8.5.2016 21:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Furry for Life!
 

Kadonnut Kettu
Tuntomerkit:
Sateenkaari-häntä, avoin sydän
Kantaa tassussaan liekkiä rakkauden
Nähty viimeksi suuntaavan sumuiselle vuorelle.
~ Kaipaanmaan jäänyt

Yksin kivellä kylmällä
paleleva Kettu värjöttää
tassut jäässä ja sydän kohmeessa
voimat loppuneet sen jaksaa ylöspäin
polkua vuoren saavuttamattoman

Huipulle sen kerran toivoi
lupauksen suurimman antoi
ja reppuun kaikkensa pakkasi
sydämmen raskaan avoimen
kauas rinteelle jyrkälle raahasi
kolhuista pienistä sateista rännän
häntäänsä sen paransi kuivasi

Nyt on Kettu polun päässä
pelko pimeyden perässä hiipii
harhaan johti polut eksytti
enää uskoa ei voi toivoa ei jaksa
liekki rakkauden sytykkeettä hiipuu
kukaan ei tiedä Kettua kaipaa
turhaan kaikuu avunhuudot
sumuun vuoren peittyy tukahtuu

Jäljellä vain
kipu sietämätön
tassut tunnottomat
turkki häntä märkänä
kyyneleitä enää ei kuivaa
purona polkua pitkin virtaa
alas laaksoon hiljaiseen
palata kai pitää
tyhjin tassuin sydämmin
rinteeltä vuoren rakkauden
Sinua etsin löytänyt en

Selite: 
;_;
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja haikea runotarina..

 

Käyttäjän kaikki runot