Nukkuvalle Sudelle

Runoilija tinkafur

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.10.2012
Viimeksi paikalla: 8.5.2016 21:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Furry for Life!
 

häntäni pehmeä
poskeasi lämmittää
polku uneen kesäiseen vie

niityllä kirmaamme
rannalla veteen kastamme
huipulla tuuli meitä hyväilee

syliini sinut otan
pilviä pehmoisia taivaalla
kuvia unelmista niistä näytän

hehkuva loiste kasvojesi
kuuntelen hymysi ääntä
sydämesi tahdista löydän
tarinoita surun, ilon kyynelten
turkkini pörröinen niistä kastuu
toiveet nuo, muistot kalliit
tassuuni kerään

viereesi lämpimään käperryn
ja korvaasi kuiskaan
monta on rakkautta vielä
jotka sinulle haluan antaa

Selite: 
Tuommoinen pikku runo pitkästä aikaa syntyi kun katselin kuvaa sinusta rakkaalleeni <3 Rimawolf / Miyuchan91 <3 ^^/
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot