Yksinäinen turri

Runoilija tinkafur

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.10.2012
Viimeksi paikalla: 8.5.2016 21:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Furry for Life!
 

Karvasia korvia kuonoja
kuvia kuvitelmia
kun hän piirtää ystävät kalleimmat
ilmaan tyhjään tassullaan
hän toivoo et tavata heitä vois
hän toivoo et siel takaisin ois

Ei yksinäinen turri unta saa
vaan valvoo vuoteellaan
On mielessä vain haikee kaipuu
häntäänsä rutistaa

Ei yksinäinen turri unta saa
vaan pörröä etsii turvaisaa
kunnes uni murheet viimein parantaa
kunnes uni murheet viimein parantaa

Selite: 
Turri sovitus Neon2 lauluun Ei yksinäinen unta saa. Tuli taas tämmöinen kun valvoi koko yön :3
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloisen haikea.

 

Käyttäjän kaikki runot