Routamaiden Runoilija

Runoilija RoutamaidenRunoilija

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuori eskapisti, joka liikkuu kalliomailla unelmoimassa (:
 

Kuka syksyn merkit huomattuaan
nousee talvea odottamaan?
Kuka talven kylmyyttä kuunneltuaan
ryhtyy kuulemaansa kirjoittamaan?

Kuka laulaa siitä, mitä näkee?
Kuka kertoo siitä, mitä kokee?
Kuka kertoo tarinat pohjoistuulen?
Kuka laulaa laulut jäisen hangen?

Hän on routamaiden samooja,
hangen hyisen vaeltaja...
Kylmän kuuran kirjoittaja,
routamaiden runoilija...

Hän keväällä takaisin palaa taas
tuhansia tarinoita mukanaan
ja jos joku kuulla haluaa
hän kertoo runot routamaan.

Hän keväällä takaisin palaa taas.

Routamaiden samooja,
hangen hyisen vaeltaja.
Kylmän kuuran kirjoittaja,
routamaiden runoilija.

Selite: 
Lyhyt pätkä, joka kertoo vähän kuka mä olen ja mitä mä teen ja millasia asioita mun runot käsittelee.
Kategoria: 
 

Kommentit

mahtavan upeasti oot tehnyt tän runon,
tässä on jotain sellaista vähän kalevalan kaltaista juhlahvuutta
ja kiitos arvostelustasi :)

 

Käyttäjän kaikki runot