Garonin laulu

Runoilija RoutamaidenRunoilija

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuori eskapisti, joka liikkuu kalliomailla unelmoimassa (:
 

Sulje silmäsi
ja unohda pelkosi.
Yön varjo lasta suojaa,
pahalta piilottaa.
Luota pimeyteen,
hetken se vielä hallitsee.
Lauluni sanoin
untasi vartioin.

Aamun tullessa
hanki hehkuu kuin hopea.
Loisteessa sen
on maa kultainen.
Älä hylkää tätä maata.
Älä hylkää sen kauneutta.
Hetkenä aamun
tie vie taisteluun.

Vihollisjoukon
paljastaa kajo auringon.
Rivit keihäiden,
kaaret kilpien.
Älä pelkää kuolemaa.
Sotasankarin haudan saat.
Tulevan yön varjoon
se kätketty on.

Selite: 
(Kirjotan Aarnihautaa (fantasiatarinaa, jossa on nyt noin 400 sivua). Garon -niminen mies on Susilinnakkeessa pikkusisarensa kanssa ja molemmat odottaa aamulla alkavaa sotaa. Kirjotin omanlaisenaan kehtolauluna toimivan runon, jonka Garon laulaa sisarelleen taistelua ja aamunkoittoa odottaessaan.) Kirjassa itessään mainitaan vain muutama rivi tästä:
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno, ylevä runo. Pidän vanhahtavasta kirjoitustyylistäsi.

 

Käyttäjän kaikki runot