et vieläkään huomaa

Runoilija mirdzu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

<3
 

Et huomaa vieläkään, kuinka väsynyt olen.
Et huomaa.
Kuunteletko kuinka huudan, minulla on paha olla.
Avaa silmät, herää todellisuuteen.
Meidän tie loppuu.

Olen väsynyt, yrittämiseen. En jaksa enää.

Tahdon pois, luotasi. Ei ole hyvä olla enää.

Tiedän, että yrität. Et tarpeeksi, mutta silti vain ahdistat minua.

Olen pahoillani, kuitenkin rakastan sinua. Mutta rakkaudestani huolimatta päästän sut menemään. Olet vapaa kuin taivaanlintu.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

surullinen eli hyvä

Kiitos!

Musta nämä sinärunot ovat jollain psykologisella tasolla viihdyttäviä.

Nämä hilpeyttää.

 

Käyttäjän kaikki runot