toinen

Runoilija mirdzu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

<3
 

Hän lähti yllättäen, jättäen vain auton renkaiden jäljet pihaan.

Katsoin ikkunaan, mietin mihin hän lähti.

Kiire tuntu olevan, pakokaasun pilvi vain pihalla leijailee.

Talla pohjassa sinä ajoit, silmät kiiluen vain toisen naisen syliin.

Illalla palatessa olit kuin ei olisi mitään tapahtunut,

mutta minä tajusin.

Selite: 
karua vai mitä?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot