Kaipaan vanhaa

Runoilija mirdzu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

<3
 

Kaipaan sitä mitä tapahtu meidän ensikerralla.
Ujoutta, sitä palavaa uteliaisuutta. Ehkä myös sitä pientä ihastumisen tunnetta.

Nyt vain, tunteeton olemista. Ei ollenkaan lämpöä, rakkauden kipinää. Sinun pettämistä, kipua.

Kaipaan vain sitä vanhaa OIKEAA tunnetta, enkä tätä roolileikkiä. Kaipaan sinua TODELLISTA oliota, en näyttelevää puolisoa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot