Sinä olet paholainen

Runoilija mirdzu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

<3
 

Sä satutat vain, kosketat sydäntä verisellä tavalla.
Ei lainkaa hellyyttä tai lämpöä, pelkästään verta ja tuskaa.

Näätkö miten loppuunpalanut olen? Huomaatko nämä arvet sydämessäni? Tunnetko tämän tuskan?

Uskallan edes hetken hengittää, ainoastaan silloin kun sinä et ole lähellä. Tahdon pois, kauas sinusta.

Hävitä silmistäsi, uskoa parempaan ja hävittää tämän tuskan.

Satutat minua, sinä et voi ymmärtää mitä tuskaa aiheutat minulle HÄNEN kanssaan.
Hukutat minuun kyyneliin, tukahdutat tuskaan.
Pakenen pahaa, eli sinua.

Toivon, että pääsen parempaan. Kauas sinusta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rehellistä ja voimakasta tunnetta sisältävä runo. Helppo samaistua. Aika tuo onneksi mukanaan paljon parempaa, kun uskaltaa pas**sta luopua ;)

 

Käyttäjän kaikki runot