yön rakkaus

Runoilija mirdzu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

<3
 

Pidä kiinni minusta tämä yö.
Kosketa mua, anna rakkauden palaa.

Tänä yönä ei nukuta, huomenna taas lähdetään pois.

Kuun noustessa ruhtinaan lailla me vain makaamme.
Täynnä toistemme energiaa.

Yöllä sait katsomaan minut elämän silmiin. Rakkaus, ainoastaan sinun rakkaus saa minut elämään. Saat minut tuntemaan itseni villiksi ja elämänhaluiseksi.

Paina pääsi povelleni, saat tulla syliini palavaan. Tämä yö saattaa olla viimeinen.

Aamun valjetessa makaamme raukeina sylikkäin. Onnellisia, rakastavaisia ihmisiä.

Selite: 
Kulta, sinua rakastan <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot