Kova ikävä

Runoilija EsEm

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoni kertovat itsestäni ja ihanasta tyttöystävästäni.
 

Kun luonani kävit, tuntui kun kaikki olisi oikein.

Mutta kun tuli aikasi lähteä, eron hetki oli kaikkein haikein.

Kun näemme seuraavan kerran, tiedän että olen silloin taas todella onnellinen.

Vaikka onnellissuutta on vaikea mitata, tiedän että olen nyt sellainen.

Jos aikaa voisi ostaa lisää, hankkisin sitä aina runsaasti viikonloppuisin.

Koska sen tiedän, että ensi viikonloppu menee taas liian joutuin.

Valitettavasti aika ei ole kaupan, joten pitää hyödyntää jokainen yhteinen hetki.

Aina voi keksiä jotain uutta. Jos vaikka tehtäisiin yhdessä joku kiva retki.

Harmikseni menen kuitenkin tänään nukkumaan peiton alle yksin.

Onneksi muutaman yön jälkeen peiton alle saa jälleen käpertyä kaksin.

Selite: 
Paluu arkeen ei ole aina mukavaa.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot