Haluan vain sinut

Runoilija EsEm

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoni kertovat itsestäni ja ihanasta tyttöystävästäni.
 

Haluan vain saada sinut.
Toivottavasti haluat myös minut,
koska haluan ainoastaan sinut.

En halua sinua menettää.
En halua sinua pettää.
En halua sinua jättää.

Mielessäni on vain seuraava tapaaminen,
jolloin taas näemme toisemme.
Se on taas upea kohtaaminen,
voimme taas katsoa toisiamme.

Haluan vain pitää sinua sylissäni,
enkä millään haluaisi päästää irti.
On taas mahtava tunne kun olet vieressäni,
ja tiedän, että se on odottamisen väärti.

Kun on taas aikasi lähteä.
Toivon, että jo uudestaan luonani olisit.
Kun katson taivaan kirkkainta tähteä.
Se on kuin sinä minua katsoisit.

Selite: 
Ikävöin tyttöystävääni.
Kategoria: 
 

Kommentit

rakkauden vuoksi ihana

 

Käyttäjän kaikki runot