Mitä rakkaus on

Runoilija EsEm

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoni kertovat itsestäni ja ihanasta tyttöystävästäni.
 

Mitä rakkaus on?

Rakkaus on todella ihmeellinen asia,
vaikkakin sitä on erittäin vaikea kuvailla.
Se on vähän niin kuin maukas suklaarasia.

Rakkaus koskettaa.

Se on erikoinen tunne kehossa.
Se on tunne joka ei katoa hetkessä.
Se tuntuu myös silloin kun olet poissa.

Rakkaus säilyy.

Tiedän ettei rakkaus voi kadota hetkessä.
Tunne säilyy myös silloin kun et ole vieressäni.
Tunnen että olet jatkuvasti minun mielessä.

Muuttuuko rakkaus?

Mitä sitten käy kun olen vanhempi?
Osaanko vielä silloin sinua rakastaa?
Voisiko rakkaus olla silloin entistä syvempi?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot