Kirjoitan lyhyesti

Runoilija EsEm

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoni kertovat itsestäni ja ihanasta tyttöystävästäni.
 

Kirjoitan tällä kertaa hyvin lyhyesti.
Sillä jos kertoisin kaikista tunteistani nyt,
joutuisin kirjoittamaan ihan liian pitkästi.
Jos liikaa mietin, on aika kohta jo mennyt.

Tarkoitukseni oli vain piristää sinua tällä.
Saat ainakin hetkeksi muuta ajateltavaa.
Vatsasi täyttyi taas ruokaa syömällä.
Nyt tarjosin sinulle tällaista luettavaa.

Selite: 
Pikaisesti kirjoitettu runo
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot