Somalle

Runoilija EsEm

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoni kertovat itsestäni ja ihanasta tyttöystävästäni.
 

Kaikki muuttui kuudes kolmatta,
Silloin päätimme olla yhdessä.
Voisiko se olla aitoa rakkautta,
kun olet aina minun mielessä.

Aina kun ajattelet minua.
Muista, että minäkin ajattelen sinua.
Ei voi olla mikään pielessä,
kun saan taas nukkua sinun vieressä.

Selite: 
Kertoo päivästä, jolloin aloimme varsinaisesti seurustella.
Kategoria: 
 

Kommentit

rakkauden vuoksi ihana

 

Käyttäjän kaikki runot