Tuli ja jää

Runoilija rosenrot

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitä ei voi estää se täytyy kestää...mikään ei ole elämässä itsestään selvää...
 

Anele polvillasi,
hymyile älä koskaan vihaa,
ota kaikki vastaan mitä tulee,
kanna ne harteillasi,
älä jaa taakkaa,
älä koskaan hermostu,
ole säkki muille,
kuuntele ja tue vaikka lyötäisiin sinua alas.

Tässä minun kohtaloni,
ja kun joskus jotain näistä teen,
ei se ole minun oikeus,
siitä minua rangaistaan,
joten hymyile vaan vaikka joku löisikin,
joten hymyillään sitten ja ollaan vaan muille mieliksi.

Ei kukaan kuule kuinka sanat ja teot
lävistävät sydäntä joka päivä,
ei ole väliä kun olethan niin vahva että pärjäät aina,
muut luulevat tuntevansa,
pitävänsä minua yksistään selvyytenä,
läpi tulen ja jään joka päivä,
sitä se on,
minun elämä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot