Wings of a crow

Runoilija rosenrot

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitä ei voi estää se täytyy kestää...mikään ei ole elämässä itsestään selvää...
 

Siivet perhosten on niillä
siivet kauniiden joutsenten leviävät

Hämärässä metsässä
levitän siivet mustan korpin

Kanna ne eivät yhtä kauas
ei kimmellä niissä auringon säteet

Ei kilvan kisaa pisarat
ei suojaa hae niistä kukaan

Ei joukkoonne mahdu erilainen
ei päiväänne kirkkaaseen

Hämärässä illan
mustassa pimeässä siipeni levittää voin

Kuun säteet loistaa mustalla pinnalla
ei näe kukaan kauneutta erilaista

Korppi siipieni alla
on kauneus sisällä kätkössä

Kyyneleet pienet tipahtaa
metsään niin hämärään

En ole tervetullut teidän kanssanne
yksin saa korppi siivet lepattaa

Paljon on sydäntään revitty
paljon on sydäntään korjattu

Voi kunpa kopeudessaanja kaikessa ylpeydessään
nähdä voisitte muutakin kuin kuoren ulkoisen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot