Tunnen,kuulen ja näen

Runoilija rosenrot

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitä ei voi estää se täytyy kestää...mikään ei ole elämässä itsestään selvää...
 

Tunnen kyllä katseenne
tunnen kyllä ajatuksenne
tunnen terät selässäni

Kuulen kyllä kuiskauksenne
kuulen kyllä teidän inhonne
kuulen julmuutenne sanoissanne

Näen kyllä kuinka tuijotatte
näen kyllä inhoavat katseenne
näen etten ole tervetullut

Minä tunnen,kuulen ja näen
en ole samanlainen
en kulje massassa

Ei ole luonteeni raju ja makee
ei ulkonäköni komeile
olen niin erilainen

Siksi minua vieroksutte
ei kutsuta minua mihinkään
häkkisii siis jää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runon tunne on erittäin tuttua.

 

Käyttäjän kaikki runot