pikimustaa

Runoilija rosenrot

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitä ei voi estää se täytyy kestää...mikään ei ole elämässä itsestään selvää...
 

ei, te ette tiedä mitä se on
kysyttiinkö minulta haluanko tätä
vastuuta ja täydellisyyttä

minut on hyllytetty
pikimustiin varjoihin
olen vain kone

silmäni kiiluvat
silloin kun kukaan ei näe

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot