?

Runoilija rosenrot

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitä ei voi estää se täytyy kestää...mikään ei ole elämässä itsestään selvää...
 

Kaukana siintää unelmat
ei tullut totta niistä

Työtä pitää tekemän niiden eteen
en tehnyt,joku lannista minut

Minä itse olen itseni pahin vihollinen
itse olen unelmieni tiellä

Nouse ylös kuin feeniks lintu
vaikka kipua tunnet ainiaan

Miksi jäin paikalleni
olenko oikeasti tällainen

Mihin joutui se todellinen ilo
mihin meni todellinen onni

Kahle jalassani miksi en vaan ota pois
joku pitää minua otteessaan

Kuin lintu häkissä
vuosia itselleen valehdellen

En ole sama ihminen enää
mitä tapahtuu

Jokapäivä hymyilen
suljen muilta pois itseni

Tahdon huutaa edes kerran
päästää ulos kaikki ne tunteet ja ajatukset

Ei, ei minun anneta
minä olen se jonka pitää olla hiljaa ja nöyrä

Maailma pyörii ympyrää
en saa siitä kunnon otetta enää

Häkkiinkö minun tulee jäädä
tallaamaan paikalleni

Kaikella on tarkoitus
joskus sitä on vaikea nähdä

Vaikea on sanoa totuuksia
liian vaikeata

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus unelmat pakenevat kauas, todellisuus uppoaa sisään, herää tunne, että elämä tässä.

Rohkeus repiä itsensä irti, alkaa vähästä, pienen asian tekemistä toisin, tajuamista, että jo se muuttaa kokonaisuutta, värjää arkea.

Sitten tahtoo värjätä lisää, äkkiä, huomaamatta, elämä virkoaa, totuus muodostuu kokonaisuuden lävitse, ei
yksittäisinä sanoina, lauseina.

Tämä oli rohkea, tärkeä, Runo, joka lukijassa tuntuu.

Rohkeutta Sinulle opetella elämää uusin askelin.

 

Käyttäjän kaikki runot