varjoja

Runoilija rosenrot

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitä ei voi estää se täytyy kestää...mikään ei ole elämässä itsestään selvää...
 

Siellä on ne varjot
Synkät, mustat varjot

Jokapäivä ne muistuttaa
Jaksaa satuttaa

Sinä et osaa
Sinä teet väärin
Olet huono
Sinä,sinä,sinä

Jos joskus katsoisitte peiliin
Mtä näkisitte sieltä?

Olisiko vastassa täydellisyys
Vai totuus?

Virheitä ei tässä maailmassa hyväksytä
on oltava täydellinen ja rikkoutumaton

Mutta ne varjot eivät sitä näe
Ne hiipivät selkäsi taa ja hyökkäävät

Vaikka kuinka yritän parhaani
Se ei riitä

Jäljelle jää kipu ja suru
Kyyneleet joita varjot eivät näe

Ei armoa ne tunne
Syyllistävät sormet kohdistuvat minuun

Ne tuhannet ilkeät sanat
Se kaikki paino harteilla

Antaa tulla käännyn pois
Niin paljon kuin siitä nautitte

Maahan on minut lyöty
Vain nauru raikaa

Selän takana kuiskaukset
Minä kuulen enemmän kuin luulette

En voi olla enempää kuin olen
Minä olen minä

Yritän parhaani
Palkaksi siitä saan varjot ympärilleni

Kun onnistun ette näe
Kun kiitos kuuluu ette kuule

Pelkään avata oven ja tulla
Varuillani saan olla

Kävelen liukkaan jään päällä
Joka ritisee allani

Te ette ymmärrä että teoilla on seuraukset
Miksi ette kuuntele minua

Aurinko ei paista kasvoihini
Te peitätte sen

Jonain päivänä te vielä ymmärrätte
Tai sitten ette

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

niinpä niin, näinhän se sitten usein miten menee.. upeasti kirjoitettu runomuotoon! :)

 

Käyttäjän kaikki runot