Ne sanat joita tarvitsin

Runoilija KaaoksenMuusa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2007
Viimeksi paikalla: 8.5.2016 21:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.4.1990

Kipu kasvattaa itsehillintää. Uskon elämän uurteisiin.
 

Sanat joiden alla sykkii himo,
sinun suustasi.
Silloin kun niitä vähiten uskoo ansaitsevansa.

Ne imeytyvät ihon alle,
tehden siellä tuhojaan.
Vain jotta poltetusta arvelujen verkosta,
voisi nousta uusi vahvempi itsetunto.

Ja niin sinä puhalsit jälleen minut henkiin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot