Oodi Noora II

Runoilija KaaoksenMuusa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2007
Viimeksi paikalla: 8.5.2016 21:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.4.1990

Kipu kasvattaa itsehillintää. Uskon elämän uurteisiin.
 

Vapaa sielu,
ymmärtää maailmaa ympärillään
ja suunnistaa elämässään
ilman kompassiakin.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot