Lähtölaskentaa

Runoilija KaaoksenMuusa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2007
Viimeksi paikalla: 8.5.2016 21:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.4.1990

Kipu kasvattaa itsehillintää. Uskon elämän uurteisiin.
 

Rakkaus.
Se on pienin askelin hiipinyt
kuin varas sinunkin sydämeesi.

Kuumat kyyneleet silmissäsi,
ne vuotavat panssarisi raoista.

Olit lyömätön.
Näytti ettei mikään myrsky voi sinua kaataa.

Samalla riemuitsen
ja tunnen syyllisyyttä todistaessani,
että sinuun todella sattuu.

Ole siinä lähelläni,
niin kuivataan toistemme kyyneleet.

Uskomaton on ympärille kietoutuvien käsien voima.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot