Taka-ajatuksia

Runoilija KaaoksenMuusa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2007
Viimeksi paikalla: 8.5.2016 21:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.4.1990

Kipu kasvattaa itsehillintää. Uskon elämän uurteisiin.
 

Mieli palaa.
Musiikin rytmi polttaa suonissa.
Työnnät minut lattialle,
vaan itse jäät pöytään katsomaan.

Vangitsen katseesi,
haluan että mielesi vaeltaa siellä
minne et sen yleensä anna mennä.

Vartaloni on kuuma,
musiikki ohjailee raajojani.
Näen nälkäisiä katseita.
Kun susilauma seuraa,
kiimaisia askeliani.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuon tilanteen voi hyvin kuvitella :-)

 

Käyttäjän kaikki runot