Yhteiseloa

Runoilija KaaoksenMuusa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2007
Viimeksi paikalla: 8.5.2016 21:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.4.1990

Kipu kasvattaa itsehillintää. Uskon elämän uurteisiin.
 

Minä olen
Pikku Vaimo
joka laittaa ruokaa kun tulet töistä kotiin.

Minä olen
Rakas Ystävä
joka jakaa elämäsi sellaisenaan.

Minä olen
Himon Ruumillistuma
joka vielä joskus hukkuu sammumattomaan janoonsa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mielenkiintoinen

pidin

Siinäpä se on on yhteiselon kolmiyhteys :-)

 

Käyttäjän kaikki runot