Oodi Noora I

Runoilija KaaoksenMuusa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2007
Viimeksi paikalla: 8.5.2016 21:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.4.1990

Kipu kasvattaa itsehillintää. Uskon elämän uurteisiin.
 

Et ole koskaan voinut nähdä,
kuinka kaunis olet hikisenä ja likaisena töistä tullessasi.

Et ole koskaan voinut kuulla,
miten ääntäsi värittävät usko ja toivo,
jopa synkimpinä hetkinä.

Etkä koskaan ole voinut tavata,
maailman kauneinata naista, jolla on kaksiteräinen kieli.

Se jos mikä on vääryys.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot