Myrskyävä meri

Runoilija 169c9f951e9671a0e959210db78f465f

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2007
Viimeksi paikalla: 7.10.2019 10:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Perhe-elämän ja parisuhdekoukeroiden ihmettelijä 

 
Myrsky nousee taas
se iskee kovaa
myrskyn voima on lujaa
se saa kivet liikkumaan
kunhan kukaan ei sen alle jäisi
tietämätön alusparka  väistäisi
ajoissa ruoria kääntäisi
pian taas myrsky tyyntyisi
nolona ulapalta katsoisi
haaksirikkoasi
aallot toisivat laudanpätkät takaisin rantaan
yhdessä me korjaamme aluksen
uskallamme vieläkin lähteä ulapalle
Minä ja Meri, joka välillä myrskyää
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Luonnonvoimissa on jotain upeeta ja joskus pelottavaakin, pidän
Hieno runo
Kiehtova runosi, kiehtova myrsky :)
Kiitos kommenteista.
 

Käyttäjän kaikki runot