Limbo

Runoilija 169c9f951e9671a0e959210db78f465f

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2007
Viimeksi paikalla: 7.10.2019 10:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Perhe-elämän ja parisuhdekoukeroiden ihmettelijä 

 
Jos voisin muuttaa kaiken 
Muuttaisinko
Muuttuisinko
Olisiko maailma silloin parempi
Jos sinua ja minua ei koskaan
Olisi 
En tiedä mitä olen oppimassa 
Elän limbossa
Itsevalitsemassa
Näin ne sanoo
Melkein itsekin uskoo
Entä jos minä olenkin
Se paha
Ja muut ovatkin oikeassa
Että se miten näen maailman
On väärin
Ja kaikki todellisuus
On vain harhaa
Ja joku päivä herään 
Suljetulta
Tai toisessa maailmassa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Oletettavasti kaikki on hyvin, saamme elää tällä ihanalla maapallolla <3 
Rehtiä reflektiota ja arkiseen asuun puettua syvää filosofista pohdintaa, jota kaikkien pitäisi käydä.
Kysymyksiä vailla vastauksia ja teet runossa lisää kysymyksiä lukijalleen. Kiitän runoilijaa!
Ennen kaikkea itseä on hyvä arvostaa kaikissa tilanteissa.
 
Totta 
Totta 
 

Käyttäjän kaikki runot