Poikani leijonamieli

Runoilija 169c9f951e9671a0e959210db78f465f

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2007
Viimeksi paikalla: 7.10.2019 10:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Perhe-elämän ja parisuhdekoukeroiden ihmettelijä 

 
Kun huomaan, että kyllä minä osaan
Tästäkin selviän
Eteenpäin mennään
​Ammattikasvattajat huonoja mielipiteiltään
​Sanovat ettet osaa mitään
Ettet koulussakaan sitäkään
Äidin sinnikkyys palkitaan
Yhdessä jo seitsemään lasketaan
Vielä olet vekkuli sama
Jääräpääni oma
Lapseni soma
Kyselet kaikenlaista
Yhdessä ihmetellään monenmoista
Eivät ennen ole tavanneet meitä
Olemukseltaan leijonamieltä
​Me samme äänemme kuuluviin
​Ärjymmällä kuin Leijona
​Synnyimme villipetoina
Itkemme lujaa
Huudamme kovaa
ja vihaamme lujaa
On Rakkautemme Lujaa
Emme pelkää tunteita
Ne ovat osa meitä
Ihmisiä
Sen kertoi sulle lauma villipetoja
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Äidin rakastava ja lämmin runo lapsestaan.

Kyllä ne ammattilaisetkin jotain tietävät...hyvä runo.
 
Kiitos :) niin ehkä joskus ;-)​
Juu, valitettavasti kaikki ammattilaiset ei ole ihan ajantasalla asioista. Hienoja kielikuvia, hienoja mielikuvia, äidinrakkaus omaan leijonanpentuun. Pidän.
Kiitos :)​
Näin iäkkäinä on pursi lipumassa rauhaisaan lahdelmaan. Minulla ja puolisollani on avioliittovuosia takana jo 48. Koko ajan tuntuu tilanne paranevan kuten mirrin pennulle silmät.
Joskus tuntuu, että me ihmiset olemme pahempia kuin villipedot.
Riippuu ammattilaisesta, jos sillä on sydän, voi se ymmärtää
Jes mitä tykitystä! Aivan mahtava runo, olla avoinna ja avointa, yhdessä, lähellä, voittamattomina. Huh, kiitos. 
Ei mitään ole hyvä kiva ku tykkäsit :)
 

Käyttäjän kaikki runot