Alistaminen

Runoilija 169c9f951e9671a0e959210db78f465f

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2007
Viimeksi paikalla: 7.10.2019 10:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Perhe-elämän ja parisuhdekoukeroiden ihmettelijä 

 
Naiset 
nuo ikiaikojen sorretut
pakkonaitetut
raiskatut
orjuutetut
voi jos vain voisin olla mies 
se olisin
kusisin pitkin maita ja mantuja
vetäisin viinaa kaksin käsin
rellestäisin
ja panisin
kaikkia naisia 
joilla vielä pulssi tuntuu
oi jos oisin mies
saisin vain käydä töissä
ja kotiin valmiiseen pöytään
röyhtäilemään
oi jos oisin mies
en antaisi rahaa naiselleni yhtään
ettei vain hänellä olisi ikinä kivaa
ja saisin häntä alistaa
oi jos oisin mies
lasteni lukumäärä
olisi suuren suuri meriiti
ja kertoisi olen mies
alfa uros
Mahti mies
Minä olisin
parempi kuin yksikään
diktaattori 
ja ihan laillisesti 
niin kuin jokainen mies
meidän demokratiassa
jota ei ole olemassa
tai se on vain harvoilla
ja valituilla
mutta ei naisilla
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Viisaita naisia vuosisatoja sitten noitina rovioilla poltettiin. Tämä on todella vahva kannanotto. Meillä ukonturjakkeilla on syytä vilkaista peilikuvaamme. Tämä upa runo on rakkausrunojen aatelia. HYvä sinä.
 
Kiitos:)
Ei pelkkää sanahelinää... Pidin. Kiitän ajatuksesta!
Kiitos:)
...kaikkia naisia joilla vielä pulssi tuntuu. Se oli hyvin sanottu.

Muutoinkin vahva teksti kyllä. Pitäisikö miesten kirjoittaa vastaava...
Kiitos :)
niin onhan meissä naisissakin omat kommervenkit ;)
On, joskus raivostuttavia. Mutta vain hetken. Yleensä ihania.
Haha kiitos :)
 

Käyttäjän kaikki runot