Itkevä, vuotava, sydän

Runoilija Vampyyrisydän

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hei! Kirjoitan asioista, jotka merkitsevät tai ovat juuri sillä hetkellä lähellä sydäntä. Välillä, kun elämä potkii, on hyvä purkaa tuskansa johonkin, mistä sen voi lukea myöhemmin.
 

Sydän tyhjä, surusta kuivunut, silti se vuotaa.
Halkaisit sä puolen toisen; jätit samanmoisen tyhjän; ilman mitään.

Eilinenkin oli tuskassa ja kyynelissä uintia.
Voiks entää olla keinoa päästä pois? Et kuunnellut, selittää yritin, päästit irti, ja mä pyristelin.

Kuin kadulle oisit mut jättänyt, nyt maa nielee tuskani; verisen.

Lennän vapaana vaan eipä tunnu mahtavalta. Yksin, niin helvetin yksin.
Sydämeni ulvoo, kuin pianoni sävelet jota Pitch Bender venyttää.

En mä käsitä, miks kävi niinkuin kävi, toivon vaan huomisen, paremman.

Kuukausihan siinä meni, kaksikin. Sit aloin taas elää, osittain.

Jälleen kerran teit virheen, syytä on myös minussa;
kukaan ei ole täydellinen.

Kun näen pimeässä syyttävät silmäsi vihasta palavan
sielusi, Tervaiset ja likaiset valheesi, tahdon pois.

Uusi elämä edessä, täynnä mahdollisuuksia,
suljen silmäni polttavalta totuudelta: Valehtelin.

Hengitän syvään, otan jopa askeleen.
Ajattelen:
Kyllä se siitä, ystävät tukee, ajatteles niitä.

En koskaan parannu kunnolla, tuskin sinäkään, that's for sure..

Ollaan vahvoja, täynnä elämäniloja, pieniä asioita.

NAUTI ELÄMÄSTÄ, ELÄ,ELÄ ELÄ ELÄ!

Goodbye!!

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot