Humiseva pääkoppa

Runoilija Vampyyrisydän

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hei! Kirjoitan asioista, jotka merkitsevät tai ovat juuri sillä hetkellä lähellä sydäntä. Välillä, kun elämä potkii, on hyvä purkaa tuskansa johonkin, mistä sen voi lukea myöhemmin.
 

Korvat lukossa, masennus, kuin helvetti.
Kireat poskipielet ne venyy kohti ääretöntä.
Pää on sahapurua, ja silti sitä on niin tuskallisen tietoinen - itsestään. Mikä riivattu piinaa päätä? Kuin itse piru pitäisi juhliaan vasemmassa aivolohkossani.

Hemmetillinen juhlien jälkivaikutus maanantai aamuna.

Selite: 
Kaikille (jotka sen ovat kokeneet) tuo tunne lienee tuttu =)
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot