Koulumatkan ajan tiedän olevani taivaassa

Runoilija Vampyyrisydän

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hei! Kirjoitan asioista, jotka merkitsevät tai ovat juuri sillä hetkellä lähellä sydäntä. Välillä, kun elämä potkii, on hyvä purkaa tuskansa johonkin, mistä sen voi lukea myöhemmin.
 

Moottorin hurina penkkini alla ja kylmät käteni siniset.
Minulla on kylmä... niin kylmä enkä tiedä mitensaisin itseni lämpiämään.
"Voisitko pitää kädestäni kiinni? Minua paleltaa!"

Lämmität käsiäni ja lämpö leviää koko kehooni.
Koko matkan ajan pidät käsiäni käsissäsi, ja koko
Koulumatkan ajan tiedän olevani taivaassa.

Katsoit minua silmiin, tyhjä kuoreni täyttyy..

Sinä tulit ja teit sen, mitä en uskonut mahdolliseksi.

Pieni enkelini <3

Selite: 
Juha taisi rakastua enkeliin <3 5.7.08 --> <3
Kategoria: 
 

Kommentit

:)

Melko nätti. :)
Hieman töksähtelevä kerronta.

Tosi kaunis! Suoraan sydämestä! :)

Ihana runo, täynnä rakkautta :)

 

Käyttäjän kaikki runot