Unihiekkaa

Runoilija Vampyyrisydän

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hei! Kirjoitan asioista, jotka merkitsevät tai ovat juuri sillä hetkellä lähellä sydäntä. Välillä, kun elämä potkii, on hyvä purkaa tuskansa johonkin, mistä sen voi lukea myöhemmin.
 

Niin sanotaan - kerrotaankin kuka ties; että on olemassa maa, jonne unihiekka sinut vaivuttaa. Kun illalla laitat pitkäksesi, makaamaan käyt, asioita päässäsi läpi käyt; unihan ei tule ollenkaan,

Unihiekka auttaa, se sinut horrokseen vie joka johtaa siniseen rauhalliseen uneen.

Kuulin eilen, luulin ainakin että päässäni vieras ääni sanoi "lapsi rakas kylkeäs käännä, ajatuspostis tyhjennä, ja anna mennä, nuku, olet turvassa".

Ja kerron teille, minua pelotti, kaikki vanhat rakkaat ihmiset jotka ovat jättäneet, pyörii mielessä.

Väärät teotkin satuttaa, on niin helvetin vaikea nukahtaa!

Mistä sais vähän unihiekaa jotka silmät umpeen muuraa?

Ajattelu iltaisin on turhaa, mielen myrkyttäjänä tunnettu ihmejuttu. Voisi ajatella sitten aamulla, miksi aina illalla? AINA!

Jos tuota unihiekkaa käsiini saan, lupaan ajattelun lopettaa, alkaa nukkumaan.

Vaan kun eräs ihminen mun aivoja kiusaa, joka illan vierailut ei oo mitään juhlaa.

On lompakossa kuvakin hänestä, pieni pala muistoa.
Ehkä se pitäisi poistaa, ei sattuisi niin.

Silmiäni kirvelee, ajatukset ei juokse. Tyhjä pää. Täysin.
Kaadun sänkyyn ilman unihiekaa, minähän nukun!

Selite: 
kliseistä. yh! Eka uno pitkään aikaan. Mutta lukekaa huolella, varmaan tuttu tunnetila...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot