Järjetön kuristaja

Runoilija Vampyyrisydän

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hei! Kirjoitan asioista, jotka merkitsevät tai ovat juuri sillä hetkellä lähellä sydäntä. Välillä, kun elämä potkii, on hyvä purkaa tuskansa johonkin, mistä sen voi lukea myöhemmin.
 

Sänky natisee. Ja hitto, seinät kaatuu päälle.

Hyttyset huuneessani, ja mankka päällä.

Voisinkohan ottaa nokoset??

Huookaan. ei, en jaksa.

Talo tyhjänä, minä paikalla.
Pakko päästä pois, himani on kuin järjetön kuristaja.
Tekisi mieli olla hetken aikaa Ares, ja panna haisemaan.

Potkin seinää viisi minuuttia, heitän vaatteet päälle ja painun ulos.

Painan nappia ja taloni posahtaa.

Viimein, voin alkaa UNOHTAA!

Selite: 
Tunteeko kukaan samalla tavalla?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot