Nimetön

Runoilija lokakuunlapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Shh, ole hiljaa kulta
En tahdo kuulla
kuinka lupaat minulle kuun taivaalta

Sillä sitä ei kukaan toteuta
Ollaanpas nyt realistisia

En tahdo kuuta taivaalta
Se riittää, kun pidät minua lähelläsi
Tiukasti
En tarvitse välttämättä,
edes rakkautta
Vain läheisyyttä,
vaikka sitten kevyttä

Ole hiljaa
ja suudellaan
Vain se on todellista

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot