Voimaton

Runoilija lokakuunlapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos vain saisin käsiini
hänet, joka sinut rikkoi
Niin... jotakin sellaista,
jota en viitsi edes kirjoittaa

Vaikka ei se mitään korjaisi
Kerrohan, kuinka voin auttaa
sinua selviytymään taas ehjäksi

Kuule, ei minusta taida olla siihen
Olen liian vaikea ja kyyninen

Kun aikaa on kulunut tarpeeksi
Kulje tämän kulman kautta
ja tarkista, odotanko yhäkin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot