Ehkä ensi elämässä

Runoilija lokakuunlapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

”Ja sä meet, ja niin on tärkeää
että kyyneleitäni kukaan ei nää
muuten ne kuvittelee
et sil on väliä
ne kuvittelee”
Laulaa Vilkkumaa radiossa

En myönnä,
mut oot pitkään
seikkaillut mun ajatuksissa
Vaikka päätäni pudistan
sua en voi sieltä karistaa

Tunteeni kätken,
sillä pitää suojella harmoniaa
Sisimpään sattuu
ja mieli toisille teille harhautuu

Ilman sua
jotain puuttuu musta
”mut koska maireus on naurettavaa”
Kaiken salaan
Ethän jää mua odottamaan
”Juokse perään” –tahdon huutaa

Ehkä ensi elämässä
ei ole enää esteitä
Ehkä ensi elämässä
voimme puhua meistä
Ehkä ensi elämässä
muutkin ymmärtävät

Ehkä ensi elämä
alkaa jo huomenna

Selite: 
Kirjoittaessa taustalla soinut Maija Vilkkumaan Prinsessa jää ja samasta kappaleesta on lainattu runon alussa oleva pätkä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana!
Hennosti kerrot rakkauden alun vaikeuksista (;
Ei voi olla hymyilemättä kainosti päätään kääntäen. (;

 

Käyttäjän kaikki runot